GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF ile Hayallerime Yolculuk

Yurt dışında okuma hayallerimi EF ile gerçekleştirdim ve herkese tavsiye ediyorum. Özellikle uzun dönem İngilizce eğitimi almak uluslararası bir kariyerde başarıya giden yolda hızla ilerlememe yardımcı oldu.
EF ile Hayallerime Yolculuk

Benim EF Education First ile tanışmam bir hayalin peşinden gitmek istemem ile oldu. Yurt dışında okumak ve çok iyi derecede İngilizce konuşmak istiyordum. İstanbul Üniversitesi’nden almakta olduğum eğitim de pilot olmam için bana yeterli olmayacaktı. Kariyerimde uluslararası boyutta ilerleyebilmek için iyi bir eğitim almam, yabancı dilimi ilerletmem şarttı. Hangi kurumla nasıl ilerleyebilirim diye düşünürken araştırmalarım sonucu EF’i buldum. Daha ilk telefon görüşmesinden sonra bile güvenilir ellerde olduğumu bana hissettirdiler. Birebir görüşmelerimizde de doğru adreste olduğuma şüphesiz bir biçimde ikna oldum.

2016 yılında EF Oxford’a 6 aylığına hiç İngilizce bilmeden gittim. Buna rağmen 6 ayın sonunda B1 sertifikasıyla Türkiye’ye dönmeyi başardım. Üstelik IELTS İngilizce sınavından da geçerli not alıp Amerika’da EF’in anlaşmalı olduğu üniversitelerden birisinde hazırlık okumaya da hak kazandım. EF, bu süreçte kafama takılan, sormak istediğim her soruyu sabırla yanıtlayan ve yanımda olduğunu hissettiren bir kurum oldu.

Şu an ise SAT sınavını başarıyla geçtim ve 2 farklı üniversite beni burslu olarak kadrosuna katmak için teklifte bulundu. Tercihimi El Camino, California’dan yana kullandım ve şu an Uçak Mühendisliği okuyorum. SAT sınavını geçip burs kazanabildiysem ve hayallerime bir adım daha yaklaşabildiysem bunların hepsi EF Education First sayesinde oldu. Hem kendimde keşfetmediğim yönleri görmüş oldum, hem de dünyaya açılma fırsatı elde ettim. Bana kazandırdığı tüm tecrübeler, arkadaşlıklar ve yeni bakış açıları için EF Uluslararası Dil Kampüsleri’ne ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim.

Siz de EF ile hayallerinize yolculuk edin!Detaylı bilgi
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi