GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Cambridge Executive Maceram

Okan Üniversitesi Aşçılık Bölümü’nden Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldum. Şimdi İstanbul'da şef olarak çalışıyorum. EF Education First ile Cambridge Executive programına katıldım.
EF Cambridge Executive Maceram

EF ile tanışmam, tam da yoğun iş hayatımın beni iyice esir aldığı ve bir soluk almak istediğim bir zamana denk geldi. Bir an önce minik bir bavul yapıp birkaç haftalığına seyahate çıkmalıydım. Hem keşfedip özgür olmak, hem benim için çok kıymetli olan zamanı iyi değerlendirmek, hem de mesleğim gereği çok önemli olan İngilizceme de bu kısa seyahat ile katkıda bulunmak istedim. İşte EF Türkiye ile yolum tam burada kesişti. İnternette gezinirken rastladığım telefonu çevirdikten sonra önce telefonda, sonra da ofis ziyaretimde bana muhteşem danışmanlık veren uzman eğitim danışmanı sayesinde EF Cambridge dil okulu içinde buldum kendimi! Tamamen kişiye özel hazırlanan ders programımız, son derece ilgili ve güler yüzlü eğitmenler ve EF çalışanları ile eşsiz bir dil eğitimi aldım. Farklı milletlerden edindiğim yeni arkadaşlar ve network oluşturmam da cabasıydı.

Beni en çok etkileyen ise Cambridge’in muhteşem bir şehir olması. Mimari eserler, müzeler ve sanat galerileriyle dolu olan Cambridge, İngiliz kültürünü bizzat yaşamak isteyen herkes için bulunmaz bir fırsat. Öğrenci nüfusunun yoğunluğu sebebiyle bağımsız mağaza ve restoranlar açısından da oldukça zengin bir kent. Bence İngiltere’de İngilizce öğrenmek isteyen herkes için bu masalsı şehir en ideal tercih olacaktır.

Teşekkürler EF Education First!

Çiğdem Seferoğlu

Yöneticilere İngilizce dil eğitimiDetaylı bilgi
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi