GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Malta: Kendime En Güzel Hediyem

2017 yılında kendime emeklilik ve doğum günü hediyesi olarak EF dil okulları ile Malta'da dil eğitimi aldım. Bu yolculuk benim için hayatımın en güzel tecrübesine dönüştü.
EF Malta: Kendime En Güzel Hediyem

EF Education First’ün Malta St Julian’s’ta bulunan dil okulunda İngilizce dil eğitimi kendime 2017 yılında verdiğim bir emeklilik ve doğum günü hediyesiydi. Bende bıraktığı izler ve dil eğitiminde edindiğim kazanımlarla hayatımın en güzel deneyimi olduğunu söyleyebilirim.

Malta Luqa Havaalanı’nda EF’in tatlı, sıcak, enerjik ve bir o kadar güler yüzlü personeli ile ilk tanışmam, bu tecrübenin keyifli ve kolay olacağının habercisiydi. Adeta birbirimizle daha önceden tanışmış gibiydik. Okuldaki ilk günümde her şey çok planlı, güven verici ve rahatlatıcı bir şekilde yürütüldü. Bense hemen derslere başlamak için sabırsız ve heyecanlıydım. Derslerimiz de geri kalan tüm organizasyon gibi kusursuz bir biçimde planlanmıştı. Öğretmenlerimiz harikulade bir donanıma sahipti. Onları hep minnetle hatırlıyorum. Hep yanımda oldular ve İngilizce konuşmamda bana hep güç verdiler.

Her gün yeni bir keyif, heyecan ve merakla derslere katılım gösterdim. İngilizce ders kitaplarım mükemmel tasarlanmıştı ve bugün bile çalışmalarımda bu kitaplara başvuruyorum. Kolombiya’dan Çin’e dünyanın dört bir yanında gelmiş olan ve dilleri ile kültürleri birbirinden geceyle gündüz kadar farklı sayısız öğrenci arkadaşımla aynı havayı solumak, aynı ortamda bulunmak, aynı dili konuşmak ve bunların en önemlisi de tüm bu saydığım farklılıklara rağmen aynı duygularda birleşebilmek eşi bulunmaz bir hissiyattı.

Malta Akdeniz’de küçük bir ada ülkesi. Tarihi ve mimari dokusuyla bir açık hava müzesi gibi adeta. Tertemiz denizi, plajları, Comino ve Gozo adalarıyla büyüleyici bir görsel şölen. Sokaklarında hissettiğiniz özgürlük ve güven duygusu ile her yaştan, her kültürden insanın hem tatil, hem de eğitim için tercih edebileceği ideal bir kara parçası.

EF’in özverili, çalışkan ve sıcak personeline sevgilerimle…

Kendinize en güzel hediyeyi yeni bir dil öğrenerek verin!Detaylı bilgi
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi