GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Manchester Deneyimim

Anadolu Üniversitesi İşletme mezunuyum. 2007 yılında Türkiye İş Bankasında memur olarak göreve başladım. Şu an aynı bankada II. Müdür olarak devam ediyorum. 2014’te EF Machester okulunda eğitim aldım.
EF Manchester Deneyimim

1980 Samsun doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi aynı şehirde tamamladım. Lisans eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesin İİBF İşletme Bölümünde tamamladım. 2007 yılında Türkiye İş Bankasında memur olarak göreve başladım. Halen aynı bankada II. Müdür olarak görevime devam etmekteyim.

Dil eğitimine, kendimi geliştirmek ve kurumumun yurtdışı iştiraklerinde görev alabilmek amaçlarım doğrultusunda ihtiyaç duydum. EF’i dil eğitimine karar verdikten sonra internetten yaptığım araştırmalar neticesinde, en doğru karar olduğuna karar vererek seçtim. Gideceğim şehrin Manchester olmasına ise EF danışmanım ile birlikte karar verdik.

Bence EF Dil Okullarındaki eğitim kelimenin tam anlamıyla müthiş. 7-8 kişilik sınıflar, bire bir ilgilenme, ihtiyaca yönelik seçmeli dersler, öğrenmeyi keyifli hale getiren aktiviteler ve daha fazlası… Sadece bir ay kalmama rağmen bir kur gelişim gösterdim. En önemli gelişimim ise konuşma konusunda gerçekleşti. Kariyerimin ilerleyen aşamalarında söz konusu eğitimin bana kattıklarının mutlaka faydasını göreceğime inanıyorum.

Kariyerinize ara verip kendinizi geliştirmeye zaman ayırmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Kafasında böyle bir düşünce olan kimse bunu gerçekleştirmek için çeşitli nedenlerle ertelememeli. Bu konuda da EF en doğru tercih olacaktır.

EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi