GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

HAYATA İNGİLİZCE DEVAM ETMEK

Bournemouth’un sunduğu öğrenci hayatının tüm güzelliklerini, orada tanıştığı yeni arkadaşları ile yaşayan Akıncan, İngilizce’ye o kadar aşina oldu ki, döndüğünde de hayatına İngilizce devam etmek istedi.
HAYATA İNGİLİZCE DEVAM ETMEK

“Öncelikle size Bournemouth’tan bahsetmek istiyorum. İlk geldiğim an o kadar çok sevmiştim ki orayı, ayrılmak çok zor oldu. Sakin, huzurlu bir gündelik hayatı varken akşam ise gayet eğlenceli bir ortam oluşuyordu. Sabah denize girebilirken akşam denize karşı arkadaşlarınızla beraber barbekü yapabiliyorsunuz. Tam bir öğrenci şehri. Bournemouth merkezi akşam dolup taşıyordu ve her yerde EF’ten arkadaşlarınızla karşılaşıp onlarla bir şeyler yapabiliyosunuz.

Okula gelince ise, EF çalışanları sizinle o kadar yakınlar ki aile ortamındaymış gibi hissediyorsunuz. İlk haftadan ailem gibi oldu EF. Sınıflarda ise arkadaş edinip derslerden sonra dışarıda onlarla vakit geçirebiliyorsunuz. Ve öğrenime gelirse kesinlikle hem aldığınız eğitim hem de konakladığınız yer sayesinde İngilizceyi en derin şekli ile yaşıyosunuz. Ben İstanbul’a dönünce bile hayatıma İngilizce devam etmek istedim. O kadar sevgi ve içtenlikle öğreniyorsunuz ki dili! Bu güzel anılarım için EF ailesine çok teşekkür ederim.”

Akıncan Sönmez – EF Bournemouth (2015)

EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi