GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Miami ve EF Santa Barbara Deneyimim

19 yaşındayım. Şu anda Koç Üniversitesi’nde okuyorum. 15 yaşımdayken EF Miami okuluna 16 yaşımdayken de EF Santa Barbara okuluna gittim.
EF Miami ve EF Santa Barbara Deneyimim

Ben Aslı Kocaibrahimoğlu. 19 yaşındayım. Şuanda Koç Üniversitesinde okuyorum. 15 yaşımdayken EF Miami okuluna 16 yaşımdayken de EF Santa Barbara okuluna gittim.

Lisede aldığım İngilizce eğitimini yeterli görmedim ve .kendimi global bir birey olarak yetiştirebilmek için İngilizcenin çok önemli bir yeri olduğunu biliyordum. Bu yüzden alanında en iyi olan EF Education First’i tercih ettim ve daha sonra birçok kez “iyi ki” dedim.

EF’i seçmemdeki en büyük etken uzun yıllar boyunca bu alanda çalışmaları ve birden fazla ülkeye öğrenci göndermeleriydi. Gerçekten alanında profesyonel bir şirket olduğunu kaydımdan sonraki ilk aylarda anladım. Bu profesyonelliği ilk kursumda gördüğüm için daha sonar tekrar EF’i tercih ettim. Miami’yi seçmemdeki en önemli etken ise hem eğlenmek hem öğrenmek istemem oldu çünkü EF’in Miami’de bulunan okulunun konumu çok güzeldi ve bu seçimimde büyük bir rol oynadı. Okul Miami Beach’teydi ve ünlü Lincoln Road’a çok yakındı. Ayrıca kim Atlantik Okyanusu’nun kenarında 1 ay geçirmek istemez ki?

Okul ile alakalı her şey çok güzeldi, hatta 2. haftamda B1 seviyesinden B2 seviyesine atladım, her ders çok keyifliydi ve öğrenciyi sıkmayacak şekilde geçiyordu. Hatta kumsalda bile ders yaptık! Orlando’ya geziye gittim, her şey rüya gibi geçti. İngilizcemde özellikle 2. haftadan itibaren çok belirgin gelişmeler yaşadım çünkü Amerika’daydım ve her yerde her zaman İngilizce konuşmak zorundaydım, bu İngilizcemi geliştirmemde  büyük bir rol oynadı. “Anlıyorum ama konuşamıyorum” sözünden yavaş yavaş kurtulmaya başladım. Kariyerime çok olumlu katkılar sağladığını düşünüyorum çünkü gördüğüm kurs sadece günlük konuşmaları öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda iş hayatında da kullanabileceğim ifadeleri de öğretti. Bu yüzden EF’i her yaştan her insana rahatlıkla öneriyorum.

EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi