GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Londra Deneyimim

Ankara’da özel bir şirketin Bilgi İşlem departmanında uzman olarak çalışıyorum. 2 yıl üst üste EF Londra’da, 4 ve 5 ay eğitim aldım.
EF Londra Deneyimim

Merhabalar,

Şerife ben. Ankara’da özel bir şirketin Bilgi İşlem departmanında uzman olarak çalışıyorum. İşimiz teknoloji olunca İngilizce olmazsa olmaz tabi ki.

Daha önce EF tecrübesi yaşayanların olumlu yorumları EF’i gidilebilecek dil okulları listesine almamızı sağladı. Şehir seçimi yaparken önceliğim kariyer grubu yani 25 yaş üstü öğrenci sınıfı olanlardan seçmekti. Londra’yı listede görünce diğer seçenekler çekiciliğini kaybetti tabi.

Eylül 2015 de başlayıp Temmuz 20016 da bitirdiğim 49 haftalık eğitim sonucunda B2 seviyesinde başladığım kursu C2 sertifikası alarak tamamladım. EF eğitiminden çok memnun kaldığım için ilk 20 haftalık eğitimden sonra ikinci kez 19 haftalığına tekrar gittim.

Dil becerisi her şeyden önce kişiye özgüven katıyor. Mesleğim gereği her gün onlarca sorunla ya da yeni bilgiyle karşı karşıyayım ve bunların hepsi İngilizce. Var olan yeteneklerimin gelişmesi ve yeni beceriler edinmem açısından aldığım bu dil eğitiminin bana katkısı çok fazla.

Dil eğitimi öncelikle sosyal hayatınıza ve becerilerinize çok fazla katkı sağlıyor ve bunun etkisini iş hayatında da görülmesi kaçınılmaz oluyor. İngilizcede eksiğiniz varsa mutlaka zaman ve bütçe ayırıp bu deneyimi yaşamalısınız.

EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi