GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

Bu Yaz Bavuluna Koyman Gereken 10 Şey

Bu Yaz Bavuluna Koyman Gereken 10 Şey

Yazın yurtdışında vakit geçirmekten daha önemli bir şey varsa, o da bunu yaparken aynı zamanda şık görünmektir! Bu yaz bavulumuzu neyle doldurmamız gerektiği konusunda ilk elden tavsiye almak için Instagram’daki muhteşem öğrencilerimize göz gezdirdik.

YIRTIK KOTLAR

Yurtdışı macerası için hazır giyim modası deyince tabi ki akla yırtık kotlar geliyor. @style_tonic’in bebek kangru ile olan şu fotoğrafına bir bak! Her an harekete hazır (kangurunun kucaklaması fazla kaşındırırsa mesela), ama aynı zamanda harika görünüyor.

MODAYA UYGUN CEKET

Kot ya da deri fark etmez, ceket dediğin bütün yıl güneşli olmayan herhangi bir yere yolculuk yaparken mutlaka yanında bulundurman gereken şeydir (İngiltere’nin tamamı, Kuzey Avrupa, ABD’nin çoğu bölgesi ve Kanada). Neden kişiliğini müthiş bir tasarımla anlatmayasın ki? Tıpkı fotoğrafta görünen Londra’daki muhteşem arkadaşımız @mervinoblog’un yaptığı gibi!

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Güneş gözlüğü seni “cool” göstermekle kalmaz, aynı zamanda gözlerini zararlı UV ışınlarından da korur. Çünkü biliyorsun, güvenlik her şeyden önce gelir. Güneş gözlüğünün en harika yanı da hangi markayı kullanırsan kullan her zaman iyi görünmesi tabi. @isabelle_andres ve arkadaşları sayesinde bunun bir örneğini geçen yazdan kalan favori fotoğraflarımızdan birinde görüyoruz.

UYUMLU SWEATSHIRTLER

Eğer Martinez ikizler @ivanmartinez ve @emiliovmartinez gibi ikizin varsa, uyumlu kıyafetler giyebilirsiniz! Bu hem arkadaşlarınızın kafasını karıştıracak ve ikinize hayran olmalarını sağlayacak hem de fotoğraflarda çok hoş görünecek. Ayrıca, renk kombinasyonu yaparsanız onu da paylaşabilirsiniz. Olmaz mı?

SIRT ÇANTASI

@meeeeeeeel_ gibi Oxford sokaklarında dolanırken, içine yemek/kitap/kıyafet koyacağın bir şeye ihtiyacın olacak muhtemelen. Neymiş o: Sırt çantası! Sırt çantaları büyük ölçüde tekrar moda oldu ve bir sürü havalı renk ve stilleri de beraberinde getirdi bu moda. Ortalık yeniden 90’lara döndü resmen!

MAYO/BİKİNİ

Bu yaz kesinlikle yapman gereken bir şey varsa o da yüzmek! Deniz, göl, havuz fark etmez bize. Suya girelim yeter! Tercihen arkadaşlarımızla tabi, şu muhteşem fotodaki gibi. (@kikamish)

PLAJ ÇANTASI

E şimdi yüzmeye gidiyorsan, plaj malzemelerini koyacağın bir çanta lazım olacak.  @carlapedicone’un şu havalı çantası Malta’da plaja giderken takmak için en doğru seçim.

GOPRO

GoPro’n ya da sualtı kameran varsa, valizine koyduğundan emin ol. Onunla çekeceğin fotoğrafları bir hayal etsene! @thiagomlcorrea tarafından çekilen bu fotoğraf bizim favorilerimizden biri.

BİR SÜRÜ BİLEKLİK

@anzhelanastenko’nun Los Angeles, Venice Plajında çektiği bu fotoğrafla kanıtladığı üzere, asla aşırı fazla bileklik takmayacaksın. Bu “süper-bling” görüntüyü elde etmek için bileklikleri bir saatle birlikte kullan.

KAMERA (HATIRALAR İÇİN)

Bu çok da önemli değil gibi görünür ama seyahate çıkarken yanına fotoğraf makinesi almayı unutan kaç kişi olduğunu duysan ağzın açık kalır. Tabi ki selfie en güzeli ama ardında bıraktığın muhteşem manzaraları da fotoğraflamayı unutma. Instagram hesabın sana teşekkür edecek! İnanmazsan bu muhteşem karenin sahibi  @hzacatei’ye sorabilirsin.

Instagramda @efturkiye ve @efeducationfirst  hesaplarını takip ederek ve fotoğraflarını #efmoment etiketi ile paylaşarak öğrenci stilleri ve seyahat maceraları hakkında daha fazla şey görebilirsin. Bu yaz seni plajda göreceğiz!

Yazı Yurtdışında Geçirmek için Geç Değil!Daha detaylı bilgi alın
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet